Jouw toekomst begint in het nieuwe jaar. Geef een boost aan je digitale ambities met de EVG Digital Talent Academy!

Jij bent bijna of net afgestudeerd en met jouw digitale talenten en ambities wil jij jezelf maximaal voorbereiden op de arbeidsmarkt. Dat kan deze februari bij EVG Start. Met onze Digital Talent Academy ontwikkel jij je in vier weken tot de digitale starter waar veel werkgevers om staan te springen en creëer je een ijzersterke basis voor jouw toekomst. Zin om een paar weken flink aan de slag te gaan? Meld je nu aan bij EVG Start!

De Digital Talent Academy start op 15 februari 2021 

Meld je aan

Dit is wat we je bieden

De Digital Talent Academy is een vier weken durende crash course. Begeleid door de EVG mentoren, trainees en alumni werk je agile én lean aan uitdagende challenges voor échte opdrachtgevers. In trainingen, workshops en wekelijkse mentorgesprekken perfectioneer je jouw IT-skills, leer je Agile te werken en bouw je aan een netwerk voor het leven. Het eindresultaat presenteer je samen met jouw groepje tijdens de grande finale van de DTA.

Na de Digital Talent Academy heb jij een scrum certificaat, DISC profiel en een professioneel en strak cv dat veel indruk zal maken. En ben jij een topper, dan is er na de DTA een kans dat jij kan starten met het EVG Start Traineeship!

De Digital Talent Academy start op 15 februari en duurt 4 weken. Het programma beslaat 32 uur per week, waarbij je elke woensdag vrij bent. De academy vindt deels digitaal en deels op ons kantoor in Amsterdam plaats (afhankelijk van de RIVM-richtlijnen in februari).

Een greep uit het intensieve Digital Talent Academy Programma!

1

Training: Design Thinking
Game: The Phoenix Project
Business Challenge: Probleemdefinitie & EPIC maken
2

Training: Lean Start Up & Agile Scrum
Business Challenge: Clickable Demo maken
3

Professioneel CV & LinkedIn portretfoto
Examen: Scrum
Business Challenge: Presentatie aan de opdrachtgever

Wij bieden jou een curriculum aan ter waarde van ruim €5.000. De investering voor jou bedraagt slechts €250.

Een greep uit het programma!

Week 1

 • Training: Design Thinking
 • Game: The Phoenix Project
 • Business Challenge: Probleemdefinitie & EPIC maken

Week 2

 • Training: Lean Start Up & Agile Scrum
 • Business Challenge: Clickable Demo maken

Week 3

 • Professioneel CV & LinkedIn portretfoto
 • Examen: Scrum
 • Business Challenge: Presentatie aan de opdrachtgever

Wij bieden jou een curriculum aan ter waarde van ruim €5.000. De investering voor jou bedraagt slechts €250.

Na het afronden van mijn studie twijfelde ik over de volgende stap, door EVG Start weet ik welke kant ik op wil!

Anne

Dit breng je mee

Je bent een bijna of net afgestudeerde academicus met minder dan twee jaar werkervaring. Je bent ambitieus, analytisch en communicatief én je beschikt over een prettige dosis gezond verstand. Daarnaast heb je affiniteit met het digitale speelveld en wil jij graag het maximale uit jezelf halen.

Alles wat je wilt weten over de Digital Talent Academy. Bekijk de video!

Meld je aan

We willen jou graag beter leren kennen. Door middel van een speciaal ontwikkelde game onderzoeken wij of de EVG Digital Talent Academy iets voor jou is! We kijken naar jouw skills, competenties en persoonlijkheid. Laat je gegevens achter en je ontvangt per mail de instructies.

 

  Ik geef EVG Start toestemming om mijn gegevens 6 maanden bewaren. Voor informatie omtrent ons Privacy Beleid verwijzen wij je naar onze website.


  Stuur link naar Email

  Meer weten? Bel gerust

  Hebben we je interesse gewekt, maar wil je meer weten over de Digital Talent Academy bij EVG Start?

  Britt
  Talentscout

  Chat via Whatsapp

  EVG Start: de beste start voor digitaal talent

  Bij EVG Start ontwikkelen we jouw talenten zodat jij een blijvende impact maakt. Dat doen we met traineeships en dit jaar ook met de EVG Digital Talent Academy. Het is een spannend jaar, zeker voor net afgestudeerden, en met dit speciale programma helpen wij jou om de beste start te maken op de arbeidsmarkt. Met onze kennis en ervaring (ruim 10 jaar!) in ontwikkeling van digitaal talent én met ons enorme netwerk ben jij verzekerd van een goede start van jouw toekomst!